slider-elementslider-elementslider-elementslider-elementWij lossen het voor je op!Vespa schade?

Welkom bij Vespaschade. Onderdeel van autobedrijf Nieuwenhuijs.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in uitdeuken en spuiten is het voor ons geen enkel probleem om schade aan uw Vespa binnen no-time vakkundig en perfect te herstellen! Denk hierbij bijv. aan glij- of valschades, een deukje of een lelijke kras. Een ongelukje zit in een kleine hoek, ook de schades die er gereden worden met de Vespa’s.

Een van de meest voorkomende schades aan een Vespa is een (flinke) deuk in het voorpaneel of op de zijwang. Bij deze schades wordt met behulp van speciale apparatuur het plaatwerk uitgedeukt en daarna vakkundig strakgemaakt. Is de gerede schade aan het betreffende paneel echter te groot om uit te deuken? Dan kunnen wij dit deel ook vervangen. Het deel wordt er dan zorgvuldig uit geboord, om er vervolgens een nieuw origineel deel in te lassen. Uiteindelijk wordt uw Vespa in de spuitcabine gespoten.

Vespaschade Zwanenburg

Vespaschade voert schadeherstel uit.

Heeft u Vespaschade in Zwanenburg?

Breng uw Vespa dan naar Vespaschade. Wij bespreken met u de schade en onze mogelijkheden. Wij leveren snel en vakkundig werk. Wil je echter iets geheel anders? Dat kan! Wij spuiten jouw Vespa desgewenst in iedere denkbare kleur. Heb je zelf een speciale kleur in gedachten? Geen probleem. Neem contact op!

Bel Vespaschade Zwanenburg op 020 – 492435 voor schadeherstel of een opknapbeurt.