Comment : Off

Heeft u schade aan uw Vespa? Plan direct een afspraak.

Direct hulp nodig bij schade aan uw Vespa? Bel Vespa-schade; onderdeel van Autobedrijf Nieuwenhuijs en gespecialiseerd in Vespa’s!
Garage Nieuwenhuijs is gespecialiseerd in uitdeuken en spuiten. Via Vespa-schade, nu ook om schade aan uw Vespa in no-time vakkundig en perfect te herstellen! Denk hierbij aan glij- of valschades, een deukje of een lelijke kras.
Een van de meest voorkomende schades aan een Vespa is een (flinke) deuk in het voorpaneel of op de zijwang. Bij deze schades wordt met behulp van speciale apparatuur het plaatwerk uitgedeukt en daarna vakkundig strakgemaakt. Is de schade aan het betreffende paneel echter te groot om uit te deuken kunnen wij dit deel ook vervangen. Het deel wordt er dan zorgvuldig uitgeboord waarna er een nieuw origineel deel wordt ingelast. Uiteindelijk wordt de Vespa in de spuitcabine gespoten.

Wilt u echter iets geheel anders? Dat kan! Wij spuiten uw Vespa desgewenst in iedere denkbare kleur. Nieuw en helemaal in zijn bijv. de matte kleuren, van matzwart tot gun-metal metallic. Heeft u zelf een speciale kleur in gedachten? Bel Vespa-schade en wij toveren uw Vespa om tot een uniek exemplaar.