Autobedrijf Nieuwenhuijs in Zwanenburg voert onderhoud en reparatie uit,  van alle merken auto’s. De gediplomeerde en betrouwbare monteurs van garage Nieuwenhuijs kunnen vakkundig iedere auto onderhoud(sbeurt) of reparatie uitvoeren. Alle types en merken auto’s zijn welkom.
Of het nu gaat om de revisie van een motor, het vervangen van een versnellingsbak, het vervangen van remmen, de distributieriem of de uitlaat, banden uitlijnen, het verversen / bijvullen van vloeistoffen (o.a. olie), de jaarlijkse beurt, onderhoud en reparatie bij garage Nieuwenhuijs zorgt dat u snel en veilig weer kunt rijden. Ook complexe storingen aan de auto, lossen wij voor u op. Wij hebben de deskundigheid en apparatuur in huis om dit te verhelpen.

In onze werkplaats wordt uw auto onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant zodat de fabrieksgarantie op deze manier behouden blijft. Indien er tijdens een onderhoudsbeurt extra reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden dan krijgt u altijd een telefoontje. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie

Voor alle onderhoudswerkzaamheden, reparaties, keuringen en schade reparaties heeft autobedrijf Nieuwenhuijs een gratis vervangende auto voor u beschikbaar.

Onderhoud en reparatie bij Nieuwenhuijs terwijl u wacht

Bij alle kleine reparaties en apk keuringen is het mogelijk om op verzoek een afspraak te maken waarop u blijft wachten onder het genot van een kopje koffie.

Onderhoud en reparatie