Mijn auto heeft een APK keuring nodig. Wat nu?

Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk en type auto. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De keuringsplicht en de regelgeving staat in de Wegenverkeerswet 1994. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

“Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk en type auto.”

 

Tijdens de keuring beoordeelt onze keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Hierbij ligt de focus op veiligheids- en milieuaspecten.
Na de keuring, krijgt u een keuringsrapport mee. Het rapport vertelt u of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd en geeft een overzicht van afkeurpunten en reparatie-adviespunten. Adviespunten leiden niet tot afkeur van uw auto, maar we geven u hiermee informatie over de onderdelen waar binnen afzienbare tijd vervanging of reparatie voor nodig is.

APK keuring Nieuwenhuijs

Voor elke APK keuring bent u welkom.

Voordelen van een APK keuring bij Autobedrijf Nieuwenhuijs

  • Plan vandaag uw afspraak in en uw auto kan morgen meestal al worden gekeurd!
  • Bij noodzakelijke reparaties krijgt u altijd een prijsopgave en staat u nooit voor verrassingen.
  • Als uw auto tijdens de APK keuring bij Autobedrijf Nieuwenhuijs wordt afgekeurd, bieden wij u – als u de benodigde reparatie(s) bij ons laat uitvoeren – een gratis herkeuring aan.
  • Controleer hier wanneer uw auto toe is aan de APK keuring!